Igranci u slici

nedjelja, 20. veljače 2011.

Iz ljeta u zimu i obratno












Nisam bio par dana na netu. Čekanje smjene, primopredaja, iskrcaj, više aerodroma i izmjena aviona te dolazak kući. Tjedan pred povratak uvijek je stresan. Sada na zasluženi odmor cijelih 9 tjedana.Malo u ribolov, pomoć ocu oko maslina, posjeta prijateljima u Zagreb lagani su planovi za odmor. Ostalo vrijeme kavica sa dragim ljudima na splitskoj, igarskoj ili viškoj rivi. I naravno zabave na internetu.
Dolazak sa afričkih plus 35 na domaćih 5 veliki je stres za tijelo. Kako će tek biti našem časniku Sergiu Radišiću kad se u ožujku iskrca. Poslao mi je ove slike jučer sa shuttle tankera Aberdeen. U švedskoj su luci  Nynashamn, slikano je u tri popodne, a temperatura minus 22 . Krcaju 500 000 barela sirove nafte za Skagen. Bio je na palubi samo par minuta očitat gaz broda i mobitelom na brzinu uslikao ovo. Kaže da je stvarno hladno. Čuvaj se Sergio i drži u toplom.

1 komentar:

Anonimno kaže...

Eto lipo si sve napisa Pero, ne izlazim ja bas cesto na kuvertu, samo u specijalnim situacijama.Inače mi smo iskrcavali u Nynashamnu, a krcamo uvik u Sjevernom moru direktno sa FPSO-a. Evo taman opet nakrcali i idemo za Pembroke(Wales) preko Shetlanda. Pozdrav svim Macanima i uživajte!!!

Igrane u slici