Igranci u slici

srijeda, 29. veljače 2012.

Život sa okusom soli

Ljubav prema moru i brodovima izgrađena još u djetinjstvu prvim ukusom morske pjene raznošene vjetrovima,  nikad više ne blijedi. Svakim novim ukrcajem na brod, novim danom provedenim u ribolovu i ljetnjim đitama, a sve češče i plovidbom po nautičkim portalima ta veza sa slanim morem i morskim prostranstvima samo se nadograđuje i postaje neraskidiva.
Par kvalitetnih domaćih nautičkih  portala sa plovidbe internetom postavljeni su u lijevi stupac ovog bloga. Na portalu Yachts in Croatia zanimljiva je ponuda i potražnja poslova na jahtama i jedrilicama tijekom sezone. Portal Nautica-portal/, te facebook stranica istog, prepuni su zanimljivih tema sa okusom soli. Među novijim temama je i rasprava o potrebi uvođenja jedrenja kao predmeta u škole, a  Ovdje je i lijepi  filmić o plovidbi od Visa do Azora  . Družite se sa morem, jer slana morska voda liječi sve rane.

3 komentara:

Unknown kaže...

Slike koje predstavljaju post u slideru moraju biti točnih dimenzija 490x280 px. Najlakše ti je dići točno dimenzionirani predložak u Photoshop i onda na njega klonirati drugu sliku. Tako ti dimenzije ostanu točne. Tako pripremljene slike uploadaš bilo gdje da bi došao do url adrese koju ćeš ubaciti u gadget.
Predložak: 490x280

http://4.bp.blogspot.com/-bB4eeqSSbco/T1Nm2VSbFJI/AAAAAAAAGY0/wHLUDe9Im24/s1600/pero1.jpg

ubaci ovaj url u gadget za post ŽIVOT S OKUSOM SOLI

Unknown kaže...

I molim te izbaci iz postavki komentara provjeru putem riječi da ne mučiš ljude time...

Pero Macan kaže...

Hvala za upozorenje.
Nadan se da je sad OK

Igrane u slici