Igranci u slici

ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Naša Copacabana

Jedna lijepa vijest iz naših Igrana za ove hladne zimske dane. Krenuli su radovi na uređenju glavne plaže. Ovaj neplanirani snijeg i led možda je za kratko usporio radove, ali ipak nakon duže vremena jedan nužan i ozbiljan projekt je pred ostvarenjem. U proširenoj šetnici uz more i produženoj plaži turisti će uživati već ove godine, a za par godina sa palmama zasađenim po cijeloj dužini i planiranom širinom od 8 metara, bit će to prava naša Copacabana.


4 komentara:

crljivica_ kaže...

Dok vanka dere bura i klapa kvakon od ponistre ova igarska plaža djeluje ko neko ukazanje... ajde neka se uređuje da bude lipše svima.

crljivica_ kaže...

Sad san pogledala slide snijeg u Igranima. Naročito me se dojmila ona tabla. Piše dobrodošli, a uokolo snig, bljuzga, divlje more i škura bura. Samo fali još neka tičurina I Srećko Munja. Koja razlika od lita!

Pero Macan kaže...

Ha... Sve je kako triba. Prebacujemo se na zimski turizam. Bob staza na potoku, a niz biokovo veleslalom. Kostelić se već najavio.

crljivica_ kaže...

ooo.. imamo i mi bob stazu u tumbinu. Neki su je već isprovali, doduše nehotice. Kažu da ide ko avijon. Svakako interncionalizirari.

Igrane u slici