Igranci u slici

petak, 17. veljače 2012.

Abelov rođendan (Happy birthday Abel)


U ovim suptropskim predjelima nepovoljna klima te siromaštvo jako utiču na razvoj različitih bolesti tako da je životni vijek uvelike kraći nego u razvijenom svijetu. Svaka godina života preko 30 razlog je za slavlje. Tako smo našeg mornara Abela Lifandu iznenadili malom feštom za njegov 34 rođendan. Jere je napravio tortu, pripremljen je skromni poklon, našlo se par boca vina i  abelovu  veselju nije bilo kraja. Još valja spomenit da ovaj drugi kamerunac na slici nije  brat "Kain" već naš vrijedni mornar Robert Taboko, vječni student prava i zaljubljenik u nogomet, za svaku priliku pripravan u dresu naših vatrenih.




2 komentara:

Anonimno kaže...

Dobar je Abel, a i ovi drugi nije los, evo ja ponekad pogledam tvoj blog i stvarno ima zanimljivih stvari samo sta ne mogu uvik komentirat i citat jer mi je spor internet na brodu! Pozdrav i mirno more pa se cujemo i vidimo
Serdo

crljivica_ kaže...

Ajde lipo kad je ekipa složna. Abelu želin dug i sritan život. A Robert, vječni student prava i tipo sportivo bolje da je vridni mornar nego da mu je kladionica druga adresa.

Igrane u slici