Igranci u slici

ponedjeljak, 17. veljače 2014.

Igrane - turistička sličica

Par mjeseci ljetnjih gužvi i potom dugi period potpune tišine, konstanta je turističke ponude našega maloga mista. Kako upotpuniti ponudu i produžiti turističku sezonu, te tako oživjeti Igrane tijekom cijele godine svi se pitaju?
Hotel Punta je u završnoj fazi prodaje i vjerovati je kako će novi vlasnik otvoriti hotel i zimi, povezati hotelsku ponudu sa mjesnom, te kvalitetnijom uslugom doprinjeti cjelokupnom razvoju Igrana. A kako je izgledalo prošlih godina?

Klikom OVDJE vrijedi pročitati što o hotelu Punta pišu hotelski gosti na stranici "Tripadvisora". Uz lijepe, više je i komentara koji bi trebali zabrinuti mještanske turističke radnike. Posebno osvrt gošče Sare na uslužnost osoblja.  Sav trud generacija igarskih turističkih djelatnika jedan kako ga je Sara opisala mali brkati neuslužni šef tako lako može izbrisati. Hvala Dženi, marljivoj promotorici igarskog turizma u dalekoj Švedskoj, što je u želji za boljitkom Igrana upozorila na ove komentare. Ostaje  nada da će podizanjem kvalitete hotelske usluge nestati sve loše što šteti mjesnom turizmu.

Nema komentara:

Igrane u slici