Igranci u slici

ponedjeljak, 1. srpnja 2013.

Prvi dan u EU na tegljaču

Na ukrcaj smo otišli preko onog izlaza za strance, a vratiti se trebamo po prvi put kroz kapiju za građane EU. Nestati će onog ružnog osjećaja kad se vraćaš u staru Evropu i pregledavaju ti putovnicu kao da si sa Marsa sletio. Bar nešto dobro za početak.
A kako nam je prošao prvi radni EU dan  daleko od  nove domovine? Za ručak suhi fažol, janjetina u škrovadi te palačinke sa čokoladom. I nije bilo tako loše. Šteta da smo dry ship pa smo mogli samo vodom nazdraviti.
Inače dan je prošao po domaću. Svečano i radno. Kako će nam  biti u ovom braku lijepe mladenke i pomalo olinjalog ženika samo nebo zna. Nama ostaje ploviti i moliti. Baš kako je Thompson sinoć na prepunom Poljudu zapjevao. "Ora et labora". Nek nam je svima sa srećom!

1 komentar:

crljivica_ kaže...

Uff... dođe mi svašta napisati glede lijepe mladenke i kako se ona provela sa svojim vlastitim stanarima. Ovo s eu-om, e bit će van vako, e bit će van 'nako, postalo mi je već preserans. Nije nas nitko toliko upropastija ko naši. Aj dobro... Thompson i Bernardica. Udri brigu na veselje i nadaj se najboljem.

Igrane u slici