Igranci u slici

utorak, 2. listopada 2012.

Excalibur city (The world is yours)

Ljeto je gotovo, a sa njime je prestala višemjesečna potraga turista za rajskim mjestima, uvalama, restoranima i drugim čarima našeg primorja o kojima tijekom hladne zime maštaju. Toplo se nadam da su pronašli svoj čarobni kutak kojemu će se vratiti  i iduće godine. A, sad je vrijeme da se i mi opustimo nakon radnog ljeta, te krenemo potražiti mjesta svojih snova. Netko mašta o posjeti Rimu, Pragu ili Beču, drugog stare kosti vodu u toplice.Što reći za tjedan skijanja u Alpama ili putovanju na daleku Kubu. Snovi  o krstarenju,  il aegzotičnom otoku Bali, nekima će postati stvarnost.
Evo što svima, a pogotovo našim arturovcima  Pinka blog predlaže. Ako vam se odmorište Excalibur city nađe na istraživačkoj karti, odvojite par sati i razgledajte ga. U neviđenom raskošu kiča, kineskog bazara, starih dvoraca uz koje idu ulice sa prometnim znakovima, igraonica za stare i mlade, trgovina i restorana, možda otkrijete i nešto o čem maštate. Cijelo vrijeme na vas motre vitezovi na konjima, zmajevi što rigaju vatru te čarobnjak Merlin. "Heaven is a place on earth", lijepo to kaže Belinda u filmiću o ovom raju kiča na zemlji. Gdje god vas mašta odvede, svima želim sretan put i lijepu zabavu.



2 komentara:

crljivica_ kaže...

Ajme!!! Ovi su totalno izokrenili ono: manje je više. Mislila san da je ovo zbilja negdi u vražjoj materi pa san skužila jezik i išla guglat...

Ivana kaže...

fenomenalno ..stvarno fenomenalno ... napokon nešto dobro i kod nas
Autobox Osijek

Igrane u slici