Igranci u slici

nedjelja, 22. travnja 2012.

Stotinu dana do fešte kralja Artura (Welcome)

Prije par dana prigodnim programom u Londonu započelo je odbrojavanje posljednjih stotinu dana do otvaranja XXX. Olimpijskih igara. I naša viteška udruga svečano objavljuje da je preostalo još stotinu dana do fešte "Noć kralja Artura". Pripremite se i dođite na arturovu feštu  koja će se odigrati u Igranima 01.08.2012 godine. Tijekom cijelog dana imate jedinstvenu priliku uživati u bogatom zabavnom programu, a u 23 sata i 30 minuta viteški svjedočiti ostvarenju drugog arturovog proročanstva.

Jedan lagani klik na veliku sliku vodi na Pinkinu stranicu "Vitezovi kralja Artura" koja  kroz više poveznica i video priča prati životni put slavnog centuriona Luciusa Artoriusa Castusa, te događanja na prošloj fešti.  Klikom na manju sliku naše lijepe i gostoljubive domaćice vode Vas na facebook stranicu arturove udruge, gdje ste Vašim zahtjevom za članstvo pozvani postati častan arturov vitez na putu promoviranja bogate hrvatske kulturne i povjesne baštine. AVE

2 komentara:

crljivica_ kaže...

Nisan stigla sve pročitati, samo dio do video isječaka, a nisan od onih šta tek bace oko malo vamo, malo tamo. Pregledat u i ostalo. Prema ovome, o Arturu sve može biti legenda osim onog najvažnijeg: rođenja, porijekla i smrti. Zapravo, ovdje se može složiti jedna vrlo zanimljiva priča i u širem geografskom kontekstu. Mislin da ću zbog ovoga konačno ugazit na fejs. Dobro da si ovo stavija na blog kao pregled činjenica, a također i zanimljivu rekonstrukciu koja će i na vizualan način osvijetliti priču o Arturu.

Anonimno kaže...

Hi nice site

http://www.rtfgrhr84kd.com/

Igrane u slici