Igranci u slici

ponedjeljak, 23. siječnja 2012.

Prva godina Pinke

Danas je godina dana od prvog članka na ovom blogu. Osobno sam više nego zadovoljan. Lijepo sam se zabavio, stekao nova saznanja o internetskom komuniciranju, družio se sa puno dobrih i dragih ljudi, a uz to ako je netko našao i nešto zanimljivo u ovom mom kuckanju po tastaturi i fotkanju po Africi i bližim krajevima iskreno se i od srca radujem i zahvaljujem na svakom utrošenom trenutku u listanju Pinke. Posebno veliko HVALA majstoru bloga Nikoli (blog Issa-Vis-Kut)  koji nesebično skrbi nad svojim kumčem od prvog posta, hvala blogerici Saši (blog Crljivica) i arturovim vitezovima iz Igrana na podršci, mojima kod kuće na razumijevanju, a svima koji su i jednim svojim klikom sudjelovali u ovih 20 tisuća otvaranja stranica Pinke topli pozdrav sa ovih 35 afričkih celzijusa u hladu.
Za malu feštu pobrinuo se naš strojar, već svima poznati ribolovac Marino. Nakon što mu je godinu dana krala ješku, sinoć je 14 kg. teška kirnja konačno pala na Marinovu upornost i ribarsko umjeće. Kogo Jere odmah se uhvatio teće, pa smo uz slastan brujet proslavili Pinkinu prvu godinu, Marinov ulov, te rezultate EU referenduma bez obzira na sitna politička prepucavanja, kojih će nadam se  sad sa lijepom našom  u EU, bit znatno manje.

Broj komentara: 6:

Vojko kaže...

Čestitka na prvoj godišnjici. Svake večeri pogledam Pinku i kroz njen Marineraffic saznam koji je brod otišao za Vis. Bar to, ako nisam na njemi, Još jednom čestitka i puno novih tema.

Anonimno kaže...

ISKRENE ČESTITKE !!!
VITEZOVI KRALJA ARTURA IGRANE

crljivica_ kaže...

Čestitke. Uistinu zanimljivi i duhoviti postovi iz Afrike, iz Igrana i sa mora. Mogu pretpostavit da si umisto u sviču na tori puva u slasnu kirnju iz teče. saša

Unknown kaže...

Čestitam ti prvu godišnjicu i ponosan sam što sam pomagao u "oblačenju" ovog bloga. Ovdje je u toj godini dana objavljeno mnoštvo zanimljivih, pa i egzotičnih zapisa i fotografija. Ja, kao nešto iskusniji bloger, zadivljen sam brzinom i lakoćom kojom si svladavao blogersku "tehnologiju" i poznato mi je koliko truda stoji iza svakog albuma, slajda, filmića... Sjajno, Pero!

Pero Macan kaže...

Huh... Hvala, hvala

Anonimno kaže...

tataaa ovo je tek pocetak ;) ive

Igrane u slici