Igranci u slici

ponedjeljak, 30. siječnja 2012.

Pozdrav sa užarenog afričkog pijeska

Uz sportske, političke, ekonomske i ine dogodovštine iz lijepe naše pratimo mi na brodu i kakvo je stanje sa vremenom doma. Ova zadnja prognoza najavljuje veliko zahlađenje tijekom ovog tjedna, tako da smo prijatelj sa Sicilije Santino i moja malenkost odlučili podijelit sa svima Vama ispod snježnog pokrivača, par trenutaka sa užarenog afričkog pijeska. Na filmiću su kratki isječci sa raznih plaža u okolici, praćeni šumom atlantskih valova, originalnom makossa glazbom, te pjesmom na dijalektu domaćeg plemena bakweri. Svi kupaći brčkaju se u plitkom moru jer ih većina nezna plivat, a valovi i morske struje toliko su jaki da ih i mi dobri plivači teško savladavamo. Dio plaža ima sve prateće objekte, ali nama su draže one prirodne gdje vas često majmuni sa stabala gađaju palminim orasima jer ste im poremetili popodnevnu idilu.


4 komentara:

crljivica_ kaže...

ajme... t-shirt i kratke hlaće, super muzika, afrička klima i mlako more... Lipo uređene plaže, konji u pripravnosti, ali ne vidin turiste. A nama je ka u jaceri. Vanka drčemo od zime, a u kući od groznice. Aaaala gušta u videu <3.

Anonimno kaže...

jube !!!! rpozdrav svima a gaetanu i poljubac. reci mu da stižemo iduću godinu.ako nećeš ti ići ću ja sama, kod agate.pusa

Unknown kaže...

A ja ove dane ni u postelju bos...

Anonimno kaže...

stvarno je prelipo...ma ja ne znan šta se žale ovi crnci :-))) hehe, n

Igrane u slici