Igranci u slici

ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Nautički portali

Od mjeseca siječnja ove godine pod nazivom Yachtsincroatia.com u radu je izvrstan nautički portal prestavljen u nazivu kao "the best choice for nautical needs!"  Većinu zanimljivih obavijesti iz svijeta nautike, uvijek potrebne informacije o jadranskim gradovima, lukama i marinama te razne nautičke i turističke usluge kvalitetno su objedinjene kroz stranice portala. Na stranici Nautički poslovi prikazan je širok spektar ponude i potražnje poslova u nautičkom servisu; od radnih mjesta u marinama do ukrcanja na jahte. 
U gornjem dijelu desnog stupca su vijesti za mjesec studeni sa drugog nautičkog portala Nautica-Portal. Posebna zanimljivost je kuharski recept za ukusnu Višku pogaču u kojoj uživaju nautičari tijekom boravka na našem lijepom otoku Visu.

2 komentara:

crljivica_ kaže...

Računaj na to da nas ima koji nismo nautičari a volili bi svašta znat. Zato si moga odma ovdje stavit link da ne lutam po guglu. Ako ništa drugo, onda za višku pogaču. Brod je prekrasan. Odma bi otplovila. A u Igranama je, izgleda, ka u bumbaku.

Pero Macan kaže...

Viškom pogačom protiv talijanske pizze. U slast...

Igrane u slici